Horsemanshipvakanties & Meerdaagse Cursussen

Trektocht - L2/3

vr-ma 21-24 mei '21

VOOR WIE?
Ruiters die de 7 games on line kennen en kunnen winnen.
Ruiters die op een veilige manier willen leren buiten rijden. Wat hebben jij en jouw paard nodig om dit te kunnen doen?

WAT?
Vaak als mensen spreken over buiten rijden, vergeten we dat dit in ons kleine Vlaanderen behoort tot een ware topsport voor paard en ruiter. Enge tractors op smalle wegen, auto's, brievenbussen, deksels, zebrapaden enz.
Er wordt voorbereid in de piste en in de namiddag trekken we erop uit! Het tempo van de wandeling wordt aangepast aan het niveau van het minst stoere paard.


INFO EN INSCHRIJVINGEN?
Mail naar miekelannoo@gmail.com 
Inschrijvingsformulier


Het leven is een ponykamp! - open level

ma-vr 5-9 juli '21

Voor wie?
Voor mensen die tijd willen vrijmaken voor een ontspannende vakantie met hun viervoeter en zo het nuttige aan het aangename willen koppelen. Hierbij is het van belang reeds student te zijn bij Mieke. In deze cursus staat het volgende centraal: het opdoen en delen van horsemanship ervaringen en gelijkgestemde paardengekken ontmoeten. Dit is voor alle levels toegankelijk.

Waarom?
Veel mensen hebben niet het geluk om hun paard dichtbij hen te hebben op een plek waar zoveel mogelijkheden zijn. Ik wil mijn geluk heel graag met jullie delen!

Hoe?
In de voormiddag gaan we onder begeleiding van mij samen met je paard en een aantal gelijkgestemden aan de slag. De horsemanship lessen zijn afhankelijk van het niveau en de verlangens van de deelnemers. Deze momenten gaan zowel bereden als op de grond door.

In de namiddag is er tijd voor privé lesjes waar de anderen kunnen meevolgen of verder vrij oefenen met de reeds opgedane informatie. Of genieten van een lekker drankje op het terras. 's Middags is er een lunch voorzien door mij. Ook het ontbijt is inbegrepen. Er zal voldoende brood en beleg aanwezig zijn zodat jullie 's avonds ook een maaltijd hebben.

Waar?
Jullie logeren bij mij thuis in een appartementje met drie kamers, badkamer, keuken, terras en ruime ontspanningsruimte beneden. Er is plaats voor max. 6 deelnemers. De pistes (binnen, buiten en drafbaan) bevinden zich op wandelafstand van het logement. De paarden kunnen overnachten op weides met schuilstal zodat jouw paard echt dicht bij jou in de buurt blijft en jullie echt het gevoel hebben samen op vakantie te zijn.


INFO EN INSCHRIJVINGEN?
Mail naar miekelannoo@gmail.com 
Inschrijvingsformulier


Horse meets cow funcamp Rurhof L1/2

wo-zo 25-29 aug '21

Voor wie?
Mensen die reeds gestart zijn met Parelli, lid zijn van de Savvy Club, klant zijn bij Mieke en een tweedaagse gevolgd hebben in het voorjaar/zomer of ingeschreven zijn in een jaaropleiding. Op deze manier heb ik een beter zicht op waar jullie staan in jullie horsemanship reis.
Mensen die de drie basisgangen (stap, draf en galop) beheersen en op zijn minst level 2 zijn op de grond (dit mag ook zelf beoordeeld zijn).

Waarom?
Omdat het voor veel mensen een droom is om eens op een aangename manier tussen de koeien te vertoeven met je trouwe viervoeter. Ook krijgt je horsemanship echt een duidelijk doel op deze manier!

Hoe?
Onze dagen worden als volgt ingedeeld in een deel theorie, een deel on line, een deel bereden in de piste. In de namiddag gaan we naar de koeien.

Doel?
Deze cursus wordt vooral ingericht omdat we mens en paard vertrouwen willen geven rond koeien. En dit op één van de mooiste boerderijen van België! Er is geen fun zonder vertrouwen, dus het is voor ons heel belangrijk dat zowel mens als paard hier een positieve ervaring gaan opdoen!

Waar?
Domaine Rurhof Am Rurbusch 3, 4750 Bütgenbach


INFO EN INSCHRIJVINGEN?
Mail naar miekelannoo@gmail.com 
Inschrijvingsformulier